Actueel

Aigua de València

Alimentari heeft de zomer gevonden. ” Het is oranje en komt uit Spanje”. Na een spectaculaire introductie bij Voets specialiteiten nu volop verkrijgbaar. Al een tijdje zijn laag alcoholische cocktails in trek. Aigua de València past hier goed tussen want in het drankje zit maar 8,5% alcohol. Toch zin in wat sterkers? De pre-mix is perfect in combinatie met gin of vodka.

Birra AnimA

Gemaakt met al onze passie, een ‘speciaal’ speciaal bier geproduceerd met de beste kwaliteit gerst uit de ziel van onze Italiaanse grond. Geniet van een heerlijk glas AnimA bier geschonken uit een speciale fles met champagne kurk. In 6 smaken,  Anastasia blond 4,9%, Cleopatra blond 5,2%, Leonardo blond dubbel 6,7%, Newton dubbel malt 6,7%, Mozart  dubbel malt 7% en Dante rood dubbel malt 7,8%.

Exclusieve import door Alimentari en leverbaar in 0,33 cl. 0,5 ltr. 0,75 ltr 1,5 ltr. en 3 ltr. en ook met luxe geschenkverpakkingen karton en houten Anima kisten.

*Nieuw toegevoegd aan het assortiment van Alimentari*

Villa Matilde, Tenuta Iuzzolini en Cantine Bove

Zuid Italië met haar mooiste wijnen, Villa Matilde, Tenuta Iuzzolini en Cantine Bove zijn toegevoegd aan het uitgebreide assortiment van Alimentari.

 Klik hier om het hele assortiment te downloaden.